Wednesday, February 23, 2011

Sesentap (Sensitif)

Salam,
ntah kenapa 2-3 hari ni Mazz rasa cukup sensitif.  
Boleh ker sebab hubby g SSM dgn kawan lelaki die je pn Mazz leh nangis mcm orang putus cinta BF kene rampas orang. Bak kata orang 'Frust Menonggeng'. tapi lepas tertengok gambar ni masa cari gambar2 frust menonggeng kt google terus tergelak,comellll...hihi.

Mungkin gak sebab 2-3 hari ni semua benda yang Mazz rancang untuk dapatkan dalam masa terdekat ni menuju ke jalan buntu. Hmmm....ntah apela salah yang Mazz dah buat ekk? Moga Allah Swt ampunkan segala dosa Mazz.

Hari ni plak dapat surat penilaian prestasi, sekali lagi Mazz menangis sebab bukan tak leh terima cuma rasa sampai tahap ni bos aku nilaikan aku....tahap paling special la mcm i dh buat ofis ni rugi berbillion ringgit,mcm dh menjatuhkan reputasi company dan mcm disiplin aku ni MC smpi 3 bulan,masuk keje lewat dll...

 Padahal,aku sanggup tak breakfast sekadar buat air milo itupun minum kt meja.
tghr pn tak keluar g mana2 just tdo kt basement dlm kete... Admin pn tak leh print report kelewatan jabatan aku yg sekadar 3 org ni sebab takde staf yg lewat....so what do u expect?

Thanks la coz u already tarnished my name.

3 comments:

  1. follow la blog saye juge....nice to read ur blog..

    ReplyDelete
  2. hahaa..tu bukan gmbr frust menonggeng..tp dh tertonggeng2 hihi..thnkx ckp blog aynie best..=)

    ReplyDelete
  3. Mama Zara: i dh follow u pny blog tau...
    Aynie: hihi....sempooooii...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...