Sunday, April 17, 2011

Mula bekerja semula...chaiyok3!!!

Assalamualaikum buat semua mama2 yg vogue yang sudi membaca dan mem'follow' blog hatimamaz ni serta tak lupa juga yang lain2 yang sudi membaca,

alamak ucapan pendahuluan je dh berjela2,hihi...mcm rasa dh jadi 'First Lady' untuk blogger (perasan sungguh!)
Nanti i kene komen lagi pulak pasal post yang berjela2 tapi Mamaz rasa sorg je yang komplen tu,itupun bukan followers Mamaz bile kite invite untuk follow blog ni,die seraya berkata 'boleh je,tapi update la slalu ek...'
Mamaz jarang sgt update ke kwn2? sory la,komitmen pada kerja,keluarga dan pelajaran membuatkan masa Mamaz ni terbatas skit. Lagipun orang tu bru berkecimpung dlm blogger ni bru seminggu dua (first post on 10 april 2011) ni so maybe tengah semangat lagi nak update hari2 kn? tunggu la lame2 skit,byk benda rs nk post tp nak cari masa yang susah last semua memori yang nak di post berterbangan begitu sahaja di minda....

oklah,kite lupekan semua tu....hari ni Mamaz mula bekerja semula selepas bercuti sakit selama seminggu bermula 8 april aritu....agaknya lama sangat duduk terperap kat rumah rase kekok pulak bila datang ke pejabat.
Itu baru seminggu cuba bayangkan kalau cuti bersalin 90 hari tu?agak2nye kt mana 'workstation' pun dah lupa....hehe.

Itu sahaja untuk post kali ni.
sekian, terima kasih saya ucapkan kepada semua yang mengenali dan tidak mengenali kerana mendoakan yang terbaik untuk saya.
i love u all, mmuuaahh!!

10 comments:

  1. hahaha...Mie la org plg setia sekali...hihi.

    ReplyDelete
  2. Selamat bekerja dan bebloginggg

    ReplyDelete
  3. salam kenal...semoga sudah semboh dan selamat kembali bekerja

    ReplyDelete
  4. hi Maz, thanks follow cekwa, dah follow maz jugak...

    ReplyDelete
  5. thanks n most welcome cekwa...

    ReplyDelete
  6. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Jom Terjah entry terbaru ??
    Honda ex5 dan Honda wave

    yupppp keja lah kiterrr selamat memulakan kerja...

    ReplyDelete
  7. kite suke la gambar kete tu...Mamaz mmg minat kereta...tp skrg dh kurang aktif...thanks yer afzainizam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...