Wednesday, June 15, 2011

Hari Terbuka GLC 24-26 Jun 2011

Assalamualaikum,

Mamaz lately ni busy sikit membuat persiapan Hari Terbuka GLC.
Mamaz bukan orang besar pun just jadi urusetia dalam membuat memo dan membantu bosses seperti memberi nama2 calon Pengurusan dan Pegawai/Kakitangan yang akan bertugas pada hari tersebut.

Ofis Mamaz company GLIC so terlibat membuat pameran pada hari tersebut.
Tapi Mamaz pun tak pasti akan bertugas tak pada hari tersebut rasanya tak payah kot (Alhamdulillah! kalalu tak perlu bertugas) lagipun Mamaz ada kelas minggu tu.

So sesiapa yang free tak tau nak kemana boleh la pergi ke Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) mana tau ada peluang2 kerja ke,business ke dan macam lagi ada....contest pun ada tau,kalau nak tau lebih lanjut boleh klik je kt Hari Terbuka GLC ni. Yang penting admission is free!

kepada sesiapa yang pergi memberikan sokongan ribuan terima kasih....
i love u all!!!

2 comments:

  1. ada peluang kerjaya tak yang nak di offer hari tu?

    ReplyDelete
  2. untuk company saya takde tapi kalau yg lain2 tu sy tak pasti...datang jela,spe tau kn ade rezki?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...