Sunday, January 29, 2012

Review Miecyber's Blog


Assalamualaikum,
Mamaz buat entry kali ni kerana nak join Giveaway Sulung Miecyber's Blog .
Kalau tak dapat hadiah pun takpa sebab saja suka2 support rakan blogger...hehe(tapi kalau ada rezeki Alhamdulillah).
walaupun Mamaz punya giveaway tak laku pun,huhu...

Oklah bercerita mengenai Miecyber's Blog ni kalau tak silap Mamaz tahu dari blog rakan sekerja Mamaz iaitu si Bain. Masa tu pun, Mamaz baru nak berkecimpung dalam dunia blog ni so kadang2 kuncup kadang2 kembang semangat nak berblog ni sebab Mamaz ni memang senang 'down'...tapi kerana Mie ni selalu duk komen pahtu ada rakan2 lain yang komen entry post Mamaz menjadikan semangat Mamaz terus membara sehingga kini...

Mengenai review blog tersebut, Mamaz suka blog tu sebab sentiasa di kemaskini dan mempunyai topik setiap hari so tak la boring Mamaz di pejabat ni. Rasa seronok bila tengok ada orang yang komited terhadap blog dia dan Mamaz berharap boleh jadi macam tu tapi rasanya tak terdaya kot so setakat Mamaz bagi target untuk diri sendiri la contohnya seminggu sekurang2nya satu post.

Tapi ada cite kelakar gak bagi Mamaz berkaitan Miecyber's Blog ni sebab Mamaz telah terikut waktu solat yang dipaparkan di blog tersebut sehingga Mamaz tersedar;"Alamak, ni waktu solat di Pahang!".
Tulah excited sangat tengok blog tu hari2 sebab full of info...hehe...

Thanks to The Owner of Miecyber's Blog sebab memberi inspirasi dan semangat untuk blog Mamaz ni berkembang.

Tulus dari hatimamaz yang ikhlas.

3 comments:

  1. Terimakasih kerana join Giveaway Sulung Mieycber's Blog..:D

    ReplyDelete
  2. good luck maz, datang follow ye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...